További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl MS 194 T benzines fagondozó fűrész 2-MIX motorral (láncfűrész)

31.76 cm3, 1.4 kW/1.9 LE, 35 cm

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl fagondozó fűrészek

Leírás

  • A nagy teljesítményű, professzionális STIHL MS 194 T benzinmotoros fagondozó fűrész ideális ágak visszavágásához és lombkoronák nyeséséhez.
  • A STIHL MS 194 T modellt kifejezetten fagondozáshoz, szakképzett felhasználók számára tervezték.
  • Kompakt kialakításának köszönhetően szűk helyeken végzett munkákhoz is alkalmas.
  • Az erőteljes, alacsony fogyasztású STIHL 2-MIX motor nagy vágásteljesítményt biztosít.
  • A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a gazdaságos olajfogyasztást.
  • A praktikus, kihajtható rögzítőszem a szállító kötél rögzítésre szolgál, amellyel az eszköz biztonságosan leengedhető a fán történő munkavégzést követően.
  • Erőkímélő munkavégzés a STIHL antivibrációs rendszernek köszönhetően.
  • Vezetőlemez hossz: 35 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 31,76 cm3
Teljesítmény: 1,9 LE
Teljesítmény: 1,4 kW
Teljesítménysúly: 2,4 kg/kW
Hangnyomásszint 2): 100 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 3,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 3,6 m/s2
CO2: 896 g/kWh
Tömeg (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül): 3,3 kg
Össztömeg (üzemanyag nélkül, vezetőlemezzel és fűrészlánccal): 3,85 kg
 
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
 
 
Alapfelszereltség:
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: a lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Praktikus rögzítőszem: a kihajtható szem szolgál a szállító kötél rögzítésre, mellyel az eszköz biztonságosan leengedhető fán történő munkavégzést követően. A szem visszahajtható, így más munkák vagy tárolás esetén nem zavaró.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • STIHL 2-MIX motor: a 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • STIHL négycsatornás technológia: a gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész feszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • Speciális láncvédő: a láncvédő közvetlenül a lánckerékhez csatlakozik, így szilárdan és biztonságosan rögzíthető a géphez. A rajta található szemmel a fagondozási munkát végző személy kötéllel magához rögzítheti a láncvédőt, így akadályozva meg annak leejtését.
  • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal a motor indítása akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással lehetséges.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: a speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erő kifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

hartmannkft.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.72 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció