Az oldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet! Ide kattintva találhat segítséget a JavaScript engedélyezéséről.
Termék kategóriák
PROFIGÉP  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

INOXARC 316L 2,5 x 300mm 19/12 saválló hegesztő elektróda

Az ár 3.5 kg-s csomagár!
Egységár (csomag):
Bruttó: 19.145 Ft
Nettó: 15.075 Ft
Egy kg-ra vetített ár:
Bruttó: 5.470 Ft
Nettó: 4.307 Ft
Cikkszám:
W000377245

A termék az alábbi kategóriákban található:

Erősen ötvözött és korrózióálló acélokhoz

Leírás

Az INOXARC 316L egy rendkívül alacsony széntartalmú, félbázikus MMA elektróda, amely ausztenites acélok, Cr-Ni acélok vagy 16-20% Cr, 10-14% Ni és 2-3%Mo tartalmú öntöttacélok, pl. AISI 316 és AISI 316L típusú acélok hegesztésére szolgál.

• Alkalmas továbbá azonos típusú rozsdamentes acélok hegesztésére stabilizálással vagy anélkül legfeljebb 400°C üzemi hőmérsékletig.
• Különösen alkalmas vegyipari, tengerparti fúrótornyi, vegyipari, vízi erőművi és általános építőipari alkalmazásokhoz.
• Az elektróda kiváló kezelhetőséggel bír, különösen alkalmas balra haladó és sarokvarrat hegesztéshez, a 2,5 és 3,2 mm átmérőjű elektródák kényszerhelyzetű hegesztéshez is használhatók.
• A stabil szóróív átvitel kiváló hegvarrat formát eredményez, valamint vízszintes és függőleges sarokvarratnál enyhén konkáv profilú megjelenést képez. Kevés fröcskölés lép fel, és a saját magát ledobó salakkal kombinálva a hegesztést követő tisztítási idő minimálisra csökken. Nedves korrozív körülmények között 400°C üzemi hőmérsékletig megfelelő. A revesedésnek pedig 800°C-ig ellenáll.
• Könnyű ívgyújtás és újragyújtás jellemzi. Váltóárammal (minimum 0CV 50V) vagy pozitív egyenárammal történő használatra egyaránt alkalmas. Hatásfoka 100%-os.
• Félbázikus elektróda AISI 316 ausztenites, rozsdamentes acélok hegesztéséhez. Tengervízi korróziónak rendkívül jól ellenáll.

3,5 kg/csomag
A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 324,05 Ft
hartmannkft.hu
Termékajánló
Felhasználó
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem