Az oldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet! Ide kattintva találhat segítséget a JavaScript engedélyezéséről.
Termék kategóriák
PROFIGÉP  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Gázos hőlégbefúvó palack nélkül, 50 kW kölcsönzés

Kaució: 60 000 Ft
Egységár (napi kölcsönzési díj):
Bruttó: 5.000 Ft
Nettó: 3.937 Ft

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hőlégfúvók, porszívók

Leírás

Kölcsönözhető 50 kW-os gázüzemű hőlégbefúvó alkalmazási területe: meleg levegő fúvása, munkafelületek szárításának felgyorsítása.

Gázos hőlégbefúvó alkalmazása: a PB. gáz üzemű hőlégbefúvó meleg levegő fúvására alkalmas, építési területen helységek felmelegítésére, és a nedves építőanyagok gyorsabb kiszárításához ajánlott. Munkaterület festés, betonozás, burkolás, vakolás további vizet tartalmazó munkaműveleteknél a szárítás felgyorsítása.

Figyelem! Nedves helységekben a hőlégbefúvó melegítő hatására  a páratartalom megnő. 
Célszerű pára elszívóval a nedvességet a levegőből eltávolítani, mivel az a hideg levegő hatására kicsapódik, ezáltal vissza kerül a nedvesség a falakba.

Fontos: a gázos hőlégbefúvó használata esetén rendszeresen szellőztessen, mivel az oxigén is elég a helyiségben. Általában rendelkeznek a készülékek biztonsági kapcsolóval. Ha lekapcsol, a hőlégbefúvó van, elég gáz a palackban mégsem tudja begyújtani. Ön még nem érzi de lehet, hogy a szelőztetés a megoldás.
 

Bérleti díj gázpalackkal: 5 500 Ft 
Palack nélkül: 
5 000 Ft
7 nap folyamatos bérlés esetén 10% kedvezmény, 
15 nap folyamatos bérlés esetén 20% kedvezmény.

 
 
A hőlégbefúvóról készült kép és a leírás tájékoztató jellegű, típusa kölcsönzés esetén változhat. A bérleti díj egy napra vonatkozik. A géptartozékokat a bérleti díj nem tartalmazza, külön megvehetőek, vagy bérelhetőek.
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 326,15 Ft
hartmannkft.hu
Termékajánló
Felhasználó
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem