További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

STIHL Egykezes benzinmotoros láncfűrész kölcsönzés

Kaució: 50 000 Ft
Egységár (napi kölcsönzési díj):
Bruttó: 9.525 Ft
Nettó: 7.500 Ft
Cikkszám:
MS 194 T
Márka:
STIHL

Leírás

Kölcsönözhető benzinmotoros láncfűrész: közepes géposztályú fagondozó, professzionális-felhasználású faápoló láncfűrész, speciálisan a fán végzett munkákhoz kifejlesztve

Az egykezes láncfűrész alkalmazása: Csökkentett visszaütésű indítással rendelkezik, ami a mikroprocesszoros gyújtómodulnak és az optimális ergonómiának köszönhető. A szerkezeti kialakítás megköveteli, hogy a gép, kifejezetten csak visszacsapódás ellen kifejlesztett fűrészlánccal használható. Az alpintechnikával dolgozó szakemberek kedvelt benzines láncfűrésze. A fűrész súlyelosztása tökéletes, ezzel is segítve az egykezes felhasználást. Sima felületű vágáskép érhető el vele és nagyon magas vágásteljesítmény, a nem túl nagy mérete ellenére kiváló fagondozó fűrész.

A kölcsönzés, bérlés során munkatársunk segít a munka jellegének leginkább megfelelő láncfűrész, illetve egyéb kerti munkához alkalmas gépek kiválasztásában.

Műszaki adatok

Lökettérfogat 30,1 cm³
Maximális vágáshossz 45 cm
Súly 3,1 kg
Teljesítmény 1,3/1,8 kW/LE
 
 
 
A láncfűrészről készült kép és a leírás tájékoztató jellegű, típusa kölcsönzés esetén változhat. A bérleti díj egy napra vonatkozik. Az esetleges géptartozékokat a bérleti díj nem tartalmazza, külön megvehetőek, vagy bérelhetőek.
 
 
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

hartmannkft.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció