További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Milwaukee Drill Connect SDS-max fúrócsatlakoztató adapter, 190 mm

Egységár (darab):
Bruttó: 89.713 Ft
Nettó: 70.640 Ft
Cikkszám:
4932399128 -25
Márka:
Milwaukee
Kosárba tesz

Leírás

  • Az innovatív és szabadalmaztatott Drill Connect rendszer (fúrócsatlakoztató adapter) jelenti a megoldást azok számára, akik maximális sokoldalúságot igényelnek nagy átmérőjű fúrásoknál.
  • Sokoldalú: a Drill Connect a toldószár és a fúrószerszám közötti kapocsként működik. Az egyik végén a rendszer teljesen kompatibilis minden SDS-max befogású fúrószárral, áttörőfúróval és fúrókoronával. Az ellentétes oldalán a fúrókalapács és a fúrócsatlakoztató adapter között kívánt hosszúságú hosszabbító csatlakoztatható rá.
  • Univerzális: a fúrószár-hosszabbítók különböző hosszméretben kaphatók, melyek az SDS-max, vagy a 19 mm hatszög befogóhoz illeszkednek. Rövidebb vagy hosszabb - szabadon választhat!
  • Gazdaságos: a professzionális felhasználóknak egyaránt szükségük van hosszú és rövid fúrószárakra, néha az alkalmazástól függően akár még ugyanolyan átmérőjűekre is. Viszont a fúrószerszámok száma lecsökkenthető a Drill Connect segítségével, mely lehetővé teszi a fúrószerszámok átmérőjének és hosszának cseréjét egyetlen lépésben. Ennek következtében a felhasználók megvásárolhatják az olcsóbb, rövidebb fúrószárakat, és meghosszabbíthatják azokat a gazdaságos Drill Connect hosszabbítókkal, lecsökkentve a szerszámosládákban tárolt fúrószárak összmennyiségét.
  • 100% erő: a Drill Connect fúrócsatlakoztató gyors és biztonságos csatlakozásról gondoskodik a fúrószerszám és a hosszabbító között, ezáltal biztosítja azt, hogy az erő 100%-a továbbításra kerül a fúrószárba.
  • Kisebb súly: a rövid fúrószerszám és a 18 mm átmérőjű hosszabbító kombinációjának használatával az összsúly akár 15%-kal is kisebb lehet.
  • Javasoljuk, hogy a Drill Connect csatlakoztatót tisztítsák meg a betonportól és rendszeres időközönként kenjék be kenőzsírral.
  • A Drill Connect csatlakoztató csak a 32 mm átmérőt meghaladó fúrószerszámokhoz illeszkedik.
  • Akár 8 kg-os fúrókalapácsokhoz is alkalmazható.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: sds-max fúrócsatlakoztató adapter
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

hartmannkft.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció